Anunţuri vânzări imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / Spatii
Anunţuri chirie imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / spatii
Utile:
Ştiri şi articole:
ARHIVA ŞTIRI ŞI ARTICOLE
Iti doresti o casa inteligenta?
0
Ce inseamna “casa inteligenta”?

Alegerea My Home inseamna echiparea locuintei cu un sistem avansat care este conceput sa-ti satisfaca nevoile specifice intr-o locuinta. Integrarea tuturor functiunilor individuale creează un sistem avansat, dar usor de folosit, care rezista in timp si este extrem de flexibil, putand fi modificat si extins in orice moment pentru a-ti satisface necesitatile. Placerea de a te trezi

Reglezi comanda pentru scenarii la setarea „dimineata” pentru a face din noapte zi in dormitorul tau: storurile se ridică si nivelul iluminatului se adapteaza la primele raze ale soarelui, in timp ce muzica de fundal este activata iar sistemul de incalzire atinge temperatura potrivita. Intre timp, meniul intuitiv cu pictograme de pe ecranul video iti permite sa schimbi muzica sau sa maresti temperatura din baie.

Ambianta potrivita pentru orice ocazie

Cu sistemul My Home poti savura orice moment in compania prietenilor, in timp ce cuptorul electric si alte aparate electrocasnice functioneaza in bucatarie fara niciun pericol. Touch screen-ul iti pune la dispozitie o multitudine de comenzi: lumina discreta, muzica de fundal, temperatura ideala in fiecare camera.

Statia video iti permite sa identifici imediat oaspetii, sa comunici si sa deschizi poarta ca sa intre. Pentru a verifica copiii care se joaca in camera lor, nu trebuie decat sa vezi imaginile pe afisajul mare al touch screen-ului multimedia.

Control local sau de la distanta

Serviciul My Home Web permite utilizatorilor sa pastreze legatura permanenta cu locuinta lor chiar si cand sunt plecati. Nu este nevoie decat de un apel telefonic sau de o simpla conexiune la internet pentru a se conecta la portalul MyHome ca sa verifice cu usurinta daca luminile au fost lasate aprinse, sa traga storurile sau sa porneasca incalzirea.Publicat: 28.06.2011
Online Media SRL, despre noi
© Online Media