Anunţuri vânzări imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / Spatii
Anunţuri chirie imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / spatii
Utile:
Ştiri şi articole:
ARHIVA ŞTIRI ŞI ARTICOLE
Cel mai scump apartament din New York ajunge la regele rus al îngrăşămintelor
0

Miliardarul rus Dimitri Ribolovlev, aflat pe locul 93 în clasamentul celor mai bogati oameni din lume, a stabilit un record pentru piaţa imobiliară din New York, plătind 88 de milioane de dolari pentru un penthouse care a aparţinut fostului şef de la Citigroup Sandy Weill.

Miliardarul rus traversează o perioadă care poate fi numită dificilă - divorţul său poate deveni cel mai costisitor din lume, pentru că l-ar putea costa în jur de 6 miliarde de dolari; în plus încearcă să cumpere şi ecipa de fotbal AS Monaco.

Ribolovlev este un absolvent de medicină care a intrat în afaceri, în stil rusesc, în perioada de debut a anilor '90 şi a devenit regele îngrăsămintelor pe bază de potasiu din Rusia. Conform clasamentului Forbes el are o avere de 9,5 miliarde de dolari, care îl face cel mai bogat al cincilea locuitor din New York, depăşit de miliardarul David Koch, de primarul Bloomberg, de investitorul John Paulson şi de magnatul Ronald Perelman.
Ruşii, de altfel, sunt cei ce au stabilit recordurile pieţei imobiliare din New York, pentru că în martie compozitorul Igor Krutoy a plătit 48 de milioane de dolari pentru un apartament apropiat de Central Park.
Sandy Weill a cumpărat casa, care are zece camere uriaşe şi o terasă de aproape 200 de metri pătraţi, în 2007, pentru 43,7 milioane de dolari.
Sursa: observer.com

Publicat: 20.12.2011
Online Media SRL, despre noi
© Online Media