Anunţuri vânzări imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / Spatii
Anunţuri chirie imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / spatii
Utile:
Ştiri şi articole:
ARHIVA ŞTIRI ŞI ARTICOLE
Cum arata si cand va fi gata cea mai inalta cladire din lume
0
Compania Kingdom Holding va finaliza construcția turnului Kingdom Tower din Arabia Saudită în anul 2017, aceasta urmând să devină cea mai înaltă clădire din lume, devansând Burj Khalifa, potrivit publicației Arabian Business.

Prințul Alwaleed Bin Talal, acționarul majoritar al companiei Kingdom Holding și unul dintre cei mai bogați oameni din Orientul Mijlociu, a anunțat recent că turnul Kingdom Tower, înalt de peste 1.000 metri, va fi gata în 63 de luni. Burj Khalifa, din Dubai, are o înălțime de 828 metri.

Investiția în Kingdom Tower se ridică la circa 1,2 miliarde de dolari, iar clădirea va include un hotel, un segment cu apartamente și unul cu birouri, urmând să ocupe o suprafață de 500.000 de metri pătrați.

Proiectul a fost lansat în vara anului 2011, însă autorizația de construcție a fost eliberată abia în acest an, la finalul lunii februarie.

Burj Khalifa, care se înalță pe 160 de etaje, cuprinde un hotel Armani, de cinci stele, peste 1.000 de apartamente, birouri, patru piscine, un restaurant, aflat la cea mai mare înălțime din lume (etajul 122), și o parcare cu 3.000 de locuri.
Publicat: 18.04.2012
Online Media SRL, despre noi
© Online Media