CASE.MD se relansează într-un nou format! Află aici ce opţiuni noi are, de astăzi, site-ul!
5 Februarie 2013, 18:10
CASE.MD tocmai s-a relansat, într-un nou format! Am adăugat mai multe funcţionalităţi noi, cerute de mult timp de Dvs., dar am păstrat totul la fel de simplu şi clar în utilizare!

Anunţurile imobiliare. Simplu şi eficient.

Anunţurile imobiliare sunt, ca şi până acum, specializarea principală a site-ului, locul de unde totul a pornit. Mai ales aici am păstrat lucrurile simple, pentru a face site-ul mai uşor în folosire, pentru toţi vizitatorii.

Anunţurile sunt clar separate în categorii esenţiale – vânzare, arendă, apartamente, case, terenuri şi spaţii comerciale – fapt care face căutarea imobilului dorit extrem de uşoară şi eficientă. Un nou instrument de căutare a anunţurilor după regiunile Moldovei, tipul imobilului şi intervalul de preţ face căutările şi mai rapide şi eficiente. Iar noua opţiune de "salvare" a anunţurilor
de care sunteţi interesat Vă permite să adunaţi toate anunţurile într-o "parcare virtuală", după care să le vedeţi pe toate pe o singură pagină, doar pe cele de care sunteţi interesat!

Publicarea anunţurilor: fără înregistrare, fără logare!

Am vrut să Vă economisim timpul şi eforturile. Am inventat un sistem eficient, care permite tuturor utilizatorilor să publice anunţurile direct pe site instantaneu, fără a trece vreo procedură de înregistrare sau logare!

Totul se face simplu – accesaţi pagina de adăugare a anunţurilor, completaţi datele anunţului şi indicaţi o adresă de e-mail valabilă, pe care o folosiţi frecvent. Anume acolo, la e-mail-ul Dvs. veţi primi link-urile personalizate pentru a putea şterge sau edita ulterior anunţul. Astfel, atunci când aveţi nevoie să
editaţi sau să ştergeţi un anunţ, accesaţi link-ul potrivit din mesajul expediat de noi la publicarea anunţului şi faceţi toate operaţiunile dorite în mod independent, simplu şi rapid!

Ah, era să uităm: desigur, publicarea anunţurilor este absolut gratuită,
indiferent de numărul anunţurilor publicate!

Suntem agenţie imobiliară?

Primim foarte frecvent apeluri telefonice în care suntem întrebaţi dacă putem oferi servicii de agenţie
imobiliară. Fie că ni se solicită intermedierea unei vânzări, sau găsirea unor oferte potrivite. Sigur, această cerere ne dă de gândit vizavi de dezvoltarea în viitor a unei agenţii imobiliare, eventual într-un parteneriat, dar, la acest moment CASE.MD nu este o agenţie imobiliară. Toate anunţurile publicate pe site dispun de informaţii de contact ale plasatorilor lor, iar noi nu intermediem în nici un fel nici o tranzacţie imobiliară.

Revistă online de design interior şi amenajări?

Da! Partea editorialistică a site-ului este una care a fost puternic renovată acum şi pe care vrem să punem un accent puternic.
"Online Media" este compania
inventatoare a unui mod absolut
inovativ de a publica şi formata ştirile
şi articole editorialistice pe platforme
online, iar această invenţie a noastră a
fost acum aplicată şi pentru CASE.MD.
Articolele sunt formatate individual, cu
o calitate grafică de excepţie, într-un
stil similar cu cele mai apreciate reviste
lucioase ale lumii. Text în coloane,
imagini de calitate excepţională – toate
elementele care fac cititul unei reviste
de calitate atât de plăcut se regăsesc
acum şi online, pe site-ul
nostru! În acelaşi timp,
toate avantajele moderne ale
unei platforme web sunt
prezente mai vast ca oricând –
galerii foto ample, materiale
video, distribuţii sociale!
Iar noul format al conţinutul nostru editorialistic arată excelent şi pe device-uri mobile! Deci, ne puteţi citi şi de pe iPhone-ul, i-Pad-ul Dvs., sau oricare alt device modern!

Vă dorim navigare plăcută pe site şi Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
CASE.MDRedacţia CASE.MD
2
Înapoi
Online Media SRL, despre noi
© Online Media