Anunţuri vânzări imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / Spatii
Anunţuri chirie imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / spatii
Utile:
Ştiri şi articole:
ŞTIRI ŞI ARTICOLE – Diverse
7 FEBRUARIE 2013
Entuziasmul de a procura o locuinţă, bucuria şi satisfacţia de a avea un loc al tău, eclipseaza uneori capacitatea cumpărătorului de a da importanţă sporită unor detalii de natură juridică...
27 APRILIE 2010
Mai nou, visul de a avea propria piscina ti se poate implini chiar daca stai la bloc. E drept, una in miniatura...
12 MARTIE 2010
Nemtii si elvetienii de la „rafinesse & tristesse” s-au gandit ca, in ciuda numelui care sugereaz altceva, pot face minuni optimiste chiar sintr-o cutie de tinichea...
15 IULIE 2009
Chirpiciul, un material de constructie cu o traditie milenara in anumite zone ale globului, considerat azi materialul saracilor, prezinta o serie de avantaje in ceea ce priveste sanatatea ocupantilor si impactul asupra mediului inconjurator..
23 MARTIE 2009
Pliseurile sunt jaluzele textile dintr-o singura bucata de material care se pliaza ca un evantai.
19 FEBRUARIE 2009
Chiar daca stai la casa sau la bloc, securitatea familiei si a bunurilor din casa trebuie sa fie principala prioritate. Daca te-ai gandit deja sa-ti cumperi un sistem de alarma pentru casa, noi iti spunem ceea ce trebuie sa stii pentru a face alegerea corecta.
11 FEBRUARIE 2009
Fii atent la calitate: cumpara lumanari din parafina pura si din ceara de albine chiar daca sunt mai scumpe. Vor arde mai mult si vei simti aroma aceea naturala a lumanarii.
23 IANUARIE 2009
Priveste centrul imaginii. Daca nu cobori sau ridici fortat privirea, inseamna ca tabloul sta exact unde trebuie. Regula generala - nu trebuie sa intinzi gatul ca sa privesti o pictura.
12 IANUARIE 2009
O noua abordare a designului interior poate fi realizata prin intermediul fototapetului personalizat.
23 SEPTEMBRIE 2008
Ideea de mansarda este extrem de veche, fiind cunoscuta inca din secolul al XIV-lea. Denumirea de "a la mansarde" provine de la numele arhitectului de origine franceza Francois Mansart (1598-1666), care a conceput majoritatea proiectelor sale cu mansarda in loc de podul necirculabil cu care oamenii erau obisnuiti pina la acel moment.
Pagina 1 din 2
Pagina urmatoare
CATEGORII ŞTIRI ŞI ARTICOLE
Ştiri
Online Media SRL, despre noi
© Online Media