Anunţuri vânzări imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / Spatii
Anunţuri chirie imobile:
Apartamente
Case
Terenuri
Oficii / spatii
Utile:
Ştiri şi articole:
ŞTIRI ŞI ARTICOLE – Idei preţioase
21 MAI 2013
Sistemele de aer condiţionat rezolvă, fără îndoială, problema confortului climateric, dar cum să ne asigurăm răcoarea atât de mult dorită fără o instalaţie de aer condiţionat?...
28 IUNIE 2011
Proiectata de un austriac, Mikrohaus este o constructie sub forma de dreptunghi, ce acopera 26 de metri patrati. Este usor de transporat si gazduieste o terasa, pe propriul acoperis..
12 MARTIE 2010
Eficienta si durata de viata a unei masini de spalat rufe este strans legata nu doar de calitatea acesteia, ci si de modul in care este utilizata si intretinuta...
3 NOIEMBRIE 2009
Podeaua dreaptă, amorsa şi adezivul sunt condiţii importante pentru ca operaţiunea să fie un succes...
19 OCTOMBRIE 2009
Reteaua electrica din casa ta este responsabilitatea specialistilor la care apelezi, dar te si priveste personal...
4 SEPTEMBRIE 2009
Unele pete de pe haine sunt mai dificil de eliminat decat altele dar, inarmata cu informatiile necesare, poti scapa de ele fara prea mult efort. Iata cateva solutii care te vor ajuta sa scoti petele cele mai dificile de pe materiale si suprafete:..
15 IULIE 2009
Trucuri pentru a organiza inteligent spaţiul. Ni se întâmplă tuturor ca odată ajunşi acasă după o zi agitată să ne enervăm când găsim camera de zi în dezordine. Şi primul lucru pe care-l facem este să ne trântim pe canapea sau să împingem mai încolo mormanul de obiecte ori haine aruncate.
13 MAI 2009
Toate femeile isi doresc mai putina munca in gospodarie. Fiindca niciodata treburile nu se rezolva singure, iti recomandam remedii sigure pentru indepartarea petelor si a murdariei din diverse locuri sau obiecte...
10 APRILIE 2009
Ideile moderne de amenajare inseamna te ajuta de fapt sa gasesti solutii destepte astfel incat sa ai mai mult spatiu in casa.
23 MARTIE 2009
Buretele de spălat vase, robinetele de la chiuvetă, salteaua de la pat şi pilotele sunt pline de microbi care vă pot afecta sănătatea.
Pagina 1 din 2
Pagina urmatoare
CATEGORII ŞTIRI ŞI ARTICOLE
Ştiri
Online Media SRL, despre noi
© Online Media